informatie | nieuws amateur toneel vereniging

Nieuwe voorstelling in juni 2019

De data voor de komende amateur toneelvoorstellingen zijn bekend. Donderdag 6 juni, vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni 2019 in het Polanentheater te Amsterdam. Kaarten kunnen vanaf april 2019 online besteld worden.

We zijn op zoek naar een man!

We zijn op zoek naar een man!

Toneelspelen is leuk en leerzaam, je hebt wekelijks een avond lang plezier. Je leert jezelf een ander karakter en lichaamsdynamiek aan te nemen. Voor onze nieuwe voorstelling zoeken we een mannelijke speler in de leeftijd van 18 tot 108 jaar.…

Op 7, 8 en 9 juni 2018 stond toneelclub ’t Hondje van Mary op de planken van het Polanentheater in Amsterdam. Onder leiding van regisseur Tim de Zwart speelden zij ‘Vertellingen van 1001 nacht’.  Bekijk de foto’s.

Een toneelstuk vol spanning en humor. Over thema’s die van alle tijden zijn. Vooroordelen, onverwerkte frustraties, stereotypering, nurture of nature. De toneelvoorstellingen van ’t Hondje van Mary kenmerken zich door respect voor het bestaande stuk met een originele draai.

Amateurtoneel & Theater in Amsterdam

Amateurtoneel & Theater in Amsterdam

‘t Hondje van Mary, amateur toneelvereniging in Amsterdam waar diversiteit van spelers, diepgang, humor en aandacht voor tekstbehandeling de belangrijke factoren van succes en plezier zijn.   De voorstellingen van toneelclub ‘t Hondje van Mary kenmerken zich door respect voor…

cursus | Amateur Toneel Amsterdam

cursus | Amateur Toneel Amsterdam

Toneelspelen is waanzinnig leuk en leerzaam, je hebt wekelijks een avond lang plezier. Je moet niet alleen tekst uit je hoofd leren en opzeggen. Je leert jezelf een ander karakter en andere lichaamsdynamiek aan te nemen.