2009 | Liefde Half om Half

2009 | Liefde Half om Half

Drie stellen, verschillend in vrijwel ieder opzicht. Ogenschijnlijk leven ze ieder hun eigen leven en onderhouden op eigen wijze hun relatie. Door onvoorziene omstandigheden komen de levenslijnen van de zes hoofdpersonen met elkaar in de knoop. Komedie over liefde, leugens en vertrouwen.

Liefde Half om Half | 't Hondje van Mary Toneelvereniging Amsterdam

 Alan Ayckbourne, 1969
“How the other half loves”

Regie: Tingue Dongelmans
Optreden: 15 en 16 mei 2009
Locatie: Theater 't Oog
Rolverdeling:
Frank: Daan (glansrol)
Fiona: Yvonne
Bob: Matthijs
Esther: Brigitte
Willem: Martijn
Mary: Djoeke

Liefde Half om Half | 't Hondje van Mary Toneelvereniging Amsterdam

‘t Hondje van Mary is een amateur toneelgezelschap waar diversiteit van spelers, diepgang, humor en aandacht voor tekstbehandeling de meest belangrijke factoren zijn. Jaarlijks wordt er aan een bestaand toneelstuk gewerkt of aan een eigen bewerking van een toneelstuk.

De toneelvoorstellingen van ‘t Hondje van Mary kenmerken zich door respect voor het bestaande stuk met een originele draai. Zo maken wij o.a. gebruik van multimediale kenmerken tijdens de theatervoorstellingen.

Tijdens de cursus amateur toneel Amsterdam richten wij ons op het concept van ‘storytelling’. Daarnaast gaat het om het delen van acteerervaringen en speelplezier met elkaar voor het Amsterdamse publiek. De wekelijkse toneelworkshops hebben dan ook deze invalshoek.