Toneel cursussen voor beginnende acteurs en gevorderde amateur toneelspelers

Toneel cursussen voor beginnende acteurs en gevorderde amateur toneelspelers

De acteer workshops en toneel cursussen van toneelvereniging ‘t Hondje van Mary zijn bedoeld voor alle Amsterdammers vanaf 18 jaar die serieus met toneel willen bezig zijn en gemotiveerd zijn om mee te spelen in een toneelcursus en toneelvoorstelling in het Polanentheater te Amsterdam.

Toneelspelen is waanzinnig leuk en leerzaam, je hebt wekelijks een avond lang plezier. Je moet niet alleen tekst uit je hoofd leren en opzeggen. Je leert jezelf een ander karakter en andere lichaamsdynamiek aan te nemen.
 
 

       Wil je ontdekken of toneelspelen iets voor jou is?

 
Tijdens de wekelijkse repetities ben je onder begeleiding van een professionele regisseur bezig met je lichaamshouding, hoe beweeg je en waar sta je op het podium. Je leert over het gebruik van je stem, het laten doorklinken van emoties en de daarbij behorende gezichtsuitdrukkingen. Je kruipt steeds meer in je rol en uiteindelijk word je degene die je uitbeeldt en speelt. In de toneelcursus wordt gestreefd naar diepgang, humor en is er ruime aandacht voor tekstbehandeling en karaktervorming.
 

       Ben je een ervaren acteur en wil je meer leren?