We zijn op zoek naar een man!

We zijn op zoek naar een man!

Toneelspelen is leuk en leerzaam, je hebt wekelijks een avond lang plezier. Je leert jezelf een ander karakter en lichaamsdynamiek aan te nemen.

Voor onze nieuwe voorstelling zoeken we een mannelijke speler in de leeftijd van 18 tot 108 jaar. Ben jij de jongen die we zoeken? Reageer direct!
 
Bekijk video van laatste auditie:


 

Tijdens de wekelijkse repetities ben je onder begeleiding van een professionele regisseur bezig met je lichaamshouding, hoe beweeg je en waar sta je op het podium. Je leert over het gebruik van je stem, het laten doorklinken van emoties en de daarbij behorende gezichtsuitdrukkingen. Je kruipt steeds meer in je rol en uiteindelijk word je degene die je uitbeeldt en speelt. Het uiteindelijke doel is een volwaardige theatervoorstelling in een theater in Amsterdam.

Donderdag 6 juni, vrijdag 7 juni en zaterdag 8 juni 2019
om 20:00 uur in het Polanentheater te Amsterdam.

Toneelvereniging ’t Hondje van Mary repeteert van medio september tot juni wekelijks op de dinsdagavond van 19:30- 22:00 uur in een studio op de Brouwersgracht in Amsterdam. Daarnaast worden er enkele extra repetities ingepland op een dagdeel van een zaterdag of zondag. Tevens is er een toneelweekend van anderhalve dag op een locatie buiten Amsterdam. De toneelgroep speelt tot slot van de toneelcursus drie voorstellingen op donderdag, vrijdag en zaterdag in het Polanentheater te Amsterdam.

Wil je ontdekken of je talent hebt? Ben je een beginnende toneelspeler of ben je een ervaren acteur en wil je meer leren? Maak gebruik van het inschrijfformulier:

INSCHRIJVEN TONEELCURSUS

2018 | De vertellingen van 1001 nacht

‘t Hondje van Mary is een amateur toneelgezelschap waar diversiteit van spelers, diepgang, humor en aandacht voor tekstbehandeling de meest belangrijke factoren zijn. Jaarlijks wordt er aan een bestaand toneelstuk gewerkt of aan een eigen bewerking van een toneelstuk.

De toneelvoorstellingen van ‘t Hondje van Mary kenmerken zich door respect voor het bestaande stuk met een originele draai. Zo maken wij o.a. gebruik van multimediale kenmerken tijdens de theatervoorstellingen.

Een geweldige kans om kennis te maken met amateurtoneel is het volgen van een toneelcursus bij de Amsterdamse toneel-vereniging. In de toneellessen zullen de diverse facetten van toneelspelen aan de orde komen.