Toneelclub nieuws en informatie

Help het Polanentheater

Help het Polanentheater

Door de coronacrisis heeft het Polanentheater in Amsterdam het erg moeilijk. In een zoomvideo doet t Hondje van Mary een oproep aan al haar trouwe vrienden en bezoekers om te helpen.

2021 | Twee voorstellingen

2021 | Twee voorstellingen

Volgend jaar zal toneelvereniging ‘t Hondje van Mary twee voorstellingen op het toneel brengen. Op 14, 15 en 16 januari en op 10, 11 en 12 juni 2021.

2020 | Geen voorstelling

De geplande toneelvoorstellingen in juni 2020 kunnen helaas niet doorgaan. Niet getreurd… deze voorstellingen zijn verschoven naar 14, 15 en 16 januari 2021.

We zijn op zoek naar een man!

We zijn op zoek naar een man!

Toneelspelen is leuk en leerzaam, je hebt wekelijks een avond lang plezier. Je leert jezelf een ander karakter en lichaamsdynamiek aan te nemen. Voor onze nieuwe voorstelling zoeken we een mannelijke speler in de leeftijd van 18 tot 108 jaar.…

Op 7, 8 en 9 juni 2018 stond toneelclub ‘t Hondje van Mary op de planken van het Polanentheater in Amsterdam. Onder leiding van regisseur Tim de Zwart speelden zij ‘Vertellingen van 1001 nacht’.  Bekijk de foto’s.

Een toneelstuk vol spanning en humor. Over thema’s die van alle tijden zijn. Vooroordelen, onverwerkte frustraties, stereotypering, nurture of nature. De toneelvoorstellingen van ’t Hondje van Mary kenmerken zich door respect voor het bestaande stuk met een originele draai.

Amateurtoneel en theaterlessen

Amateurtoneel en theaterlessen

‘t Hondje van Mary, amateur toneelvereniging in Amsterdam waar diversiteit van spelers, diepgang, humor en aandacht voor tekstbehandeling de belangrijke factoren van succes en plezier zijn. De voorstellingen van toneelclub ‘t Hondje van Mary kenmerken zich door respect voor het bestaande…

cursus | Amateur Toneel Amsterdam

cursus | Amateur Toneel Amsterdam

Toneelspelen is waanzinnig leuk en leerzaam, je hebt wekelijks een avond lang plezier. Je moet niet alleen tekst uit je hoofd leren en opzeggen. Je leert jezelf een ander karakter en andere lichaamsdynamiek aan te nemen.